Projects     Studio  Team     Contact


The Mowhay, an extension to a holiday home in Cornwall - designed to take maximum advantage of the changes to UK Permitted Development rules brought in during 2013 - has recently been shortlisted in the Homebuilding & Renovating Awards 2016.

The new annexe extends as far as the maximum permitted 8 metres beyond the back of the existing house (which is only 7m deep) and the twin roof ridgelines step down from the maximum allowable 4m high to create a folded slate surface that fans out in plan from the original building – formally a cart shed.

More project information and photos on the Project Page link below.

Awards Shortlist

The Mowhay Project Page

Return To News

Come and see us:

17 — 19 Leicester Square
London, UK
WC2H 7LE


(view on map)

Or call or e–mail:

+44 (0)203 490 1243
contact@mattarchitecture.com


︎   ︎   ︎